Tradice od roku 1991
+420 281 021 420   |   omega@omega-bakery.com

Riehle 2000 M / 2000 D

Hlavní znaky:

  • fritéza s manuálním obracením koše koblih
  • teplotní čidlo pro rozehřívání tuku do 80 °C
  • bezpečnostní termostat, bod spínání 230°C
  • plně vykynuté klonky se z kynárenských překlápěcích plat překlopí do tuku
  • ručně se zavře víko fritézy a spustí se smažení
  • krátce před ukončením 1. doby smažení se víko ručně otevře a pákou se překlápí koš s koblihami
  • na konci smažení se pákou vysune koš s koblihami nad vanu
  • hotové koblihy se překlopí na W-plech a odsunou se mimo smažící koš
Hmotnost tuku:   31 – 47 kg podle typu
Topení:   6 – 9 kW dle typu stroje
Zvedací motor:   0,1 kW
Rozměry:   závisí na typu stroje

 

Více informací o této fritéze naleznete v přiloženém letáku ZDE

Kategorie: